Projecte dels Oficis a P4

Aquest any a P4 estem fent un projecte sobre els oficis de les nostres famílies. A cada sessió vindrà un pare o una mare (o ambdós) i ens explicarà en què consisteix la seva feina. Aquí us els presentem.

El passat dimecres la mare de la Ibeth , ens va venir a explicar en que consisteix la seva feina! Vam quedar impressionats quan ens va explicar que treballa de cuidadora.

Enllaç a l’àlbum de fotos aquí.

La mare de l’Arlet va venir el dilluns a explicar-nos en que consisteix la seva feina! Ens va explicar que treballa de perruquera, ens va ensenyar els estris que utilitza per fer la seva feina i ens va fer una demostració i un pentinat molt xulo a tots i totes! Vam sortir ben guapos i guapes!

Enllaç a l’àlbum aquí.

La mare d’en Leo va venir el dimecres a explicar-nos en que consisteix la seva feina! Ens va explicar que treballa en una empresa de neteja i que ve a l’escola a netejar les nostres aules i que per fer-ho utilitza un carro amb tot d’estris de neteja; escombra, cubell, draps per treure la pols, etc. Vam entendre i veure la importància de ser polits i tenir l’espai net i ordenat.

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

També en ha vingut a veure el pare i la mare d’en Jonathan , ens va venir a explicar en que consisteix la seva feina! Ens va explicar que treballa de fotògraf i que per fer fotos utilitza una càmera molt gran i de vegades un trípode. Ens la va ensenyar i fins i tot ens la va deixar tocar i fer una fotografia!

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

El passat dimecres passat van venir a explicar el seu ofici la mare i el pare de l’ Alex! Ell treballa muntant i arreglant finestres, ens va ensenyar algunes de les eines que utilitza i vam poder utilitzar, amb molt de compte, el trepant! La mare és fisioterapeuta i ens va ensenyar un pòster del nostre escalet i els nostres músculs. I ens va ensenyar i posar un bandatge al braç!

Enllaç directe a l’àlbum aquí.
Avui han vigut els pares de la Maria El seu pare José Antonio treballa com a enginyer químic i ens ha explicat què fa a la seva feina, com va vestit i hem fet 3 experiments: una làmpada de lava, un volcà i un globus que s’infla sol. Ens ho hem passat superbé!

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

El passat dimecres 13 de Març la mare de la Laura, la Noemí, ens va venir a explicar en què consisteix la seva feina. Vam quedar impressionats quan ens va explicar que treballa de repartidora de paquets i que ho fa amb una bicicleta elèctrica! Ens va deixar tocar el timbre i ens va fer una demostració de com funciona.

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Avui la mama de l’Adrià, que és psicòloga, ha portat moltes joguines per fer la caixa de sorra al pati com una de les teràpies que fa servir amb els nens i nenes a LUDUS.

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Avui ha vingut la mama d’en Lokman, que és mestressa de casa, i ha fet pa, una manualitat i hem menjat un tros d’aquest pa que ha fet a casa.

Enllaç directe a l’àlbum de fotos aquí.

Avui ha vingut la mare de l’Ivan Figueres a explicar-nos l’ofici de carnisseria.

Enllaç directe a l’àlbum.

Avui ens ha vingut a visitar la Tate, la mama de l’Abril. És pintora i ens ha ensenyat cases i quadres que ha pintat. Després nosaltres hem fet el nostre i li hem regalat.

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Avui ha vingut Cèsar, el pare d’en Joel. És pintor i jardiner i hem decorat unes cases que ens ha portat retallades. També ens ha cantat i tocat el piano. Ha estat molt divertit.

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Ahir va venir Nacho, un amic d’en Marc. És un metge del CAP que ens va ensenyar que fan els metges i s’ho van passar molt bé.

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Durant el primer trimestre han sigut protagonistes alguns nens i nenes de les aules de les cireres i dels préssecs. Aquí teniu un recull de fotos de les activitats que hem fet amb les famílies. Moltes gràcies a tothom, ens ho hem passat super bé!!

Enllaç a l’àlbum de fotos aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>