P5 HEM ANAT A LA FUNDACIÓ MIRÓ DE BARCELONA

Aquest dijous 15 d’abril, els nens i nenes de P5 vam anar a la Fundació Miró de Barcelona, a veure i conèixer en primera persona les obres de Joan Miró. Al museu vam poder comprovar totes aquelles coses que havíem anat aprenent a l’escola durant aquests trimestres (el seu pas per Mont-roig; els colors preferits de Joan Miró; les diferents tècniques que utilitzava per pintar: mans, esquitxades, regalims, pinzells prims i gruixuts…; les formes que li agradaven dibuixar: llunes, estrelles, constel·lacions, plantes…; els personatges amb tres pèls; les escultures amb objectes quotidians…) i gràcies a les monitores en vam descobrir d’altres (que Miró de vegades cremava els seus quadres i els penjava del sostre per reflectir la ombra en la paret; que pintava i enganxava objectes diferents sobre una tela de sac o feta de cordills…)
Alguns nens i nenes estaven emocionats de veure les grans obres de Miró que penjaven de les parets, ja que només les havien vist en fotografies i no s’imaginaven les grans dimensions que tenien, inclús ens vam estirar al terra per veure el gran Tapís de Joan Miró. Després de la visita vam anar a dinar al parc de Joan Miró, on vam poder veure la seva escultura “Dona i Ocell”. S’ho van passar molt bé i els hi va agradar moltíssim.
Aquí us deixem algunes fotografies perquè us feu una petita idea de la sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>