Propostes d’activitats enviades el 24 d’abril

Alumnes de P3 a 4t:

Us deixem en aquest article els enllaços que us dirigiran a les carpetes drive amb les propostes d’activitats per fer durant la propera setmana. Reviseu sobretot el planning orientatiu setmanal, les activitats marcades de color vermell són les avaluables que s’han de retornar a través de les unitats compartides de família. La resta d’activitats de color verd, de seguiment, també les podeu fer i retornar si ho desitgeu.

Us recordem que a la Unitat compartida de família la única forma de tenir accés és amb el correu corporatiu d’escola, és a dir, el correu de família que l’escola us ha facilitat.

Teniu també adjunt un breu tutorial de com fer el retorn de les activitats a les mestres tutores a través de la unitat compartida amb dispositiu mòbil o tablet per si us fa servei.

Alumnes de 5è i 6è:

Us deixem l’enllaç de drive amb el planning orientatiu setmanal de les activitats que s’envien als alumnes de 6è i 5è a través de l’entorn virtual d’aprenentatge google classroom. Els alumnes rebran les activitats concretes dins de l’entorn virtual vinculat amb el seu correu d’alumne/a.

El retorn de les activitats s’haurà de fer també dins del Classroom. Així com les interaccions amb la mestra tutora i/o especialistes. L’alumne/a ha de ser el màxim d’autònom possible en el seu aprenentatge.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu dirigir a la vostra mestra referent a través dels correus d’aula.

Planning setmanal 5è

Planning setmanal 6è

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>