COMENCEM UN NOU CURS!

Benvolgudes famílies,
Estem a punt de començar un nou curs. Un curs diferent i estrany, però molt desitjat per tothom, ja que ens aportarà una sensació d’apropament a la normalitat que és molt necessària per a totes i tots: retrobar-nos amb les amigues i els amics, compartir experiències, viure moments especials, tornar a veure a les mestres i els mestres, descobrir i aprendre amb les companyes i companys, experimentar noves situacions,…. Per a tot l’equip de mestres és un goig i una gran alegria poder tornar a rebre a totes les nostres nenes i els nostres nens, i  conèixer a les noves alumnes i els nous alumnes que començaran.
Sabem que són moments molt difícils i que no ens aporten gaire seguretat, però heu de saber que a l’Escola prenem totes les mesures de seguretat, seguim tots els protocols, i vetllem el màxim per fer de l’escola un lloc el més segur possible. Som conscients que de moment, igual que a la resta d’espais, el risc 0 no existeix, ja que la pandèmia continua amb força i el virus conviu entre nosaltres, i, és per això, que us demanem confiança en nosaltres, en l’escola.
Us informem, de manera bàsica, d’alguns aspectes que heu de tenir en compte per al començament del curs, la majoria es troben al Pla provisional que es va penjar al juliol a la pàgina web, però des de llavors hi ha hagut noves instruccions que ens han fet canviar algunes coses.
Començament del curs: 14 de setembre de 2020
Horari: de 9:00 a 13:00 i de 14:30 a 16:30. Cada grup tindrà un horari d’entrada i de sortida que es trobarà dins d’aquesta franja horària. Aquest horari es concretarà la següent setmana.
Grups estables: s’ha fet una reestructuració dels grups per tal de poder baixar la ràtio d’alumnat per aula i disminuir el risc de contagi. Els grups comprenen entre 13 i 17 alumnes.
Pagament de material i sortides: de moment no es realitzarà cap pagament, ja que s’ajustaran les quotes a la situació i a la possibilitat de realitzar sortides. A l’octubre us informarem de quina serà la quantitat. Us recordem, també, que les famílies que havíeu realitzat tot el pagament del curs, us descomptarem la part proporcional.
Mesures higièniques, de salut i de seguretat:
L’ús de mascareta serà obligatori a l’Escola.
Les nenes i els nens han de venir a l’escola de manera neta i polida, i sense cap símptoma de malaltia.
S’hauran de rentar molt les mans i evitar contactes. Seguirem el protocol marcat per salut.
Hauran de portar la seva pròpia ampolla d’aigua marcada amb el seu nom.
Els pares i mares podreu entrar al Centre amb cita prèvia o amb requeriment de l’escola.
Si ens trobem amb un possible cas, seguirem el protocol marcat per salut: confinament de l’alumne en un espai adient, avís a la família i gestió amb el centre de salut.
 

*La propera setmana us enviarem informació més concreta sobre tots aquests aspectes i us farem arribar el Pla definitiu del curs.

2 comentaris

  1. Geni

    I tant que sortirem al pati!!! Però seguint les mesures de seguretat establertes: amb mascareta, per grups, en espais limitats, amb distància,…Fent les cose bé, tindrem menys risc i ens ho passarem molt millor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>