Ja queda poc per tornar-nos a veure!

Com ja sabeu, dilluns, 14 de setembre, comença el nou curs! Us recordem que heu d’entrar a l’hora indicada i per la porta que us hem assignat. Heu de venir amb mascareta i sense cap símptoma de possible malaltia. A l’escola seguirem totes les mesures… Llegeix més»

COMENCEM UN NOU CURS!

Benvolgudes famílies,

Estem a punt de començar un nou curs. Un curs diferent i estrany, però molt desitjat per tothom, ja que ens aportarà una sensació d’apropament a la normalitat que és molt necessària per a totes i tots: retrobar-nos amb les amigues i els amics,… Llegeix més»

CONVOCATÒRIA AJUTS DE MENJADOR

Podeu sol·licitar l’ajut de menjador per al curs 20-21. Aquesta convocatòria es realitzarà de manera telemàtica. Un cop feta la sol·licitud, s’haurà d’imprimir i portar al Centre signada. Totes les famílies que ho necessiteu podreu imprimir les sol·licituds a l’Escola sense problema. Trobareu el formulari… Llegeix més»

CONVOCATÒRIA AJUTS DE MENJADOR

Podeu sol·licitar l’ajut de menjador per al curs 20-21. Aquesta convocatòria es realitzarà de manera telemàtica. Un cop feta la sol·licitud, s’haurà d’imprimir i portar al Centre signada. Totes les famílies que ho necessiteu podreu imprimir les sol·licituds a l’Escola sense problema. Trobareu el formulari… Llegeix més»

Informació important

AJUTS DE MENJADOR: Ja podeu trucar a l’escola i demanar hora per ajudar-vos a fer la sol·licitud d’ajut.
INFORMES: Les famílies que no heu recollit els informes, ho podreu fer fins el dia 10 de juliol a l’escola.

Bones vacances!!

Els mestres i totes les persones que treballem a l’escola us desitgem unes bones vacances d’estiu. Ens retrobarem al setembre amb moltes ganes!!

CASAL BAOBAB

Hola famílies, aquest agost es tornarà a realitzar a l’escola el Casal Baobab. Recordeu que és un casal totalment gratuït. Les inscripcions les podeu fer fins el dia 15 de juliol. Us deixem tota la informació en el següent enllaç.  CARTA BAOBAB
 

COMUNICACIÓ “OBERTURA DE CENTRES”

Com ja sabeu, quan Barcelona entri en Fase 2, s’obriran els Centres Educatius amb unes condicions especials degut a la situació actual. Aquí teniu un resum del Pla específic de l’Escola Prim. Properament publicarem el nostre Pla específic.

Us adjuntem una carta, de totes les… Llegeix més»

Comencem les videotrucades!!!

Com us trobem molt a faltar, volem començar a fer videotrucades amb vosaltres. Seran a partir de l’1 de juny. Us anirem informant per telèfon o per correu electrònic del dia i hora que us haureu de connectar. Es podrà fer amb l’ordinador, tauleta o mòbil i farem servir la plataforma ZOOM. Aquí teniu les instruccions per poder fer la connexió. Ens veiem aviat!!

INSTRUCCIONS PER A L’ORDINADOR/TAULETA

INSTRUCCIONS PER A MÒBIL

PREINSCRIPCIÓ 2020-2021

603555322 trucada o whatsapp                      direccio@escolaprim.cat        escolaprim@xtec.cat

Benvolgudes famílies, el dia 13 començarà la preinscripció per al proper curs. El procés es farà entre el dia 13 i el dia 22 de maig de manera telemàtica, i entre el dia 19 i el dia 22 de maig, també de manera presencial.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu fer-ho enviant un coreu electrònic a direccio@escolaprim.cat o trucant al telèfon 603555322 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Estarem encantades de poder-vos atendre.

En aquest enllaç preinscripció escolar 2020 – 2021 trobareu la documentació necessaria per poder realitzar la sol·licitud de preinscripció i el barem de la puntuació.

Per conèixer l’oferta de places del centre cliqueu oferta de places

Accés a la sol·licitud de preinscripció

Suport a la sol·licitud telemàtica

Estimat diari

Des de l’Ajuntament de Barcelona ens fan una proposta. Aquests són uns dies diferents,  esteu fent i vivint moltes coses a casa. Podriau explicar-nos què ens està passant, escrivint o dibuixant. Pots fer un dibuix, escriure una carta o un pensament o fins i tot un vídeo sobre com et sents aquests dies. Ho podràs compartir amb nens i nenes d’ altres escoles que estan a casa com tu. Cliqueu en la imatge: