Tallers d’educació emocional per a pares i mares

El proper 22 d’Octubre (sessió “et veig”) i 19 de novembre (sessió “parlem”) l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza a l’escola José Juan Ortiz uns tallers adreçats a pares i mares del centre, donant així continuïtat al projecte de formació en educació emocional i parentalitat positiva per a les famílies que es va realitzar el curs anterior.

L’horari d’aquestes sessions seran de 16.45h. a 18.45h.

Us animem a participar en aquests tallers que es realitzaran a la nostra escola i a les properes sessions que es realitzaran a l’Ajuntament a nivell municipal.

L’Ampa ofereix servei d’acollida gratuït per a les famílies sòcies. Per als no socis, el preu de l’acollida serà de 6€ (el preu de l’acollida dels usuaris esporàdics és de 6€ una hora i mitja).

Cal confirmar la vostra assistència a l’agenda del vostre fill/a, indicant si assistirà a les sessions d’educació emocional, abans del divendres 18 d’octubre.

Clicant aquí pel dia 22 d’octubre i aquí pel dia 19 de novembre podeu veure informació especifica sobre els tallers

Animeu-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>