BON ESTIU 2020*

Després d’aquest curs tan excepcional en el que el major aprenentatge ha estat i és VALORAR la SALUT i VIURE l’ARA i AQUÍ només ens queda dir-vos que…:
Us desitgem unes vacances plenes de felicitat, somriures, sortides, salut, experiències positives, relax… i tot el que us pugueu imaginar i molt més!!!

 

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2020-2021

LLISTA BAREM RECLAMACIONS RESOLTES

LLISTA BAREM PROVISIONAL

El període de preinscripció del curs 2020-2021 es farà del 13 al 22 de maig:

    • Del 13 al 22: preinscripció telemàtica. Per a más informació i tramitació cliqueu   gencat.cat
    • Del 19 al 22: preinscripció presencial demanant cita prèvia a l’escola que la família hagi escollit en primera opció trucant per telèfon o a través del correu electrònic. Formulari
    • Oferta de places pel curs 2020-21: consulta mapa escolar.gencat
    • Adjuntem una infografia amb informació de com fer la preinscripció telemàtica, al final de la imatge hi trobareu un enllaç per accedir a la informació en castellà i en altres idiomes

                                                              

Aquest any no s’han pogut dur a terme les jornades de Portes Obertes, però si ens voleu conèixer més i millor consulteu el recull informatiu i el video que us hem preparat clicant damunt de cada imatge. Endavant!

                                                                          

La nostra escola

La nostra escola treballa per aconseguir una educació cohesionada i cooperativa al servei de l’aprenentatge de tot l’alumnat, a fi que tots siguin atesos segons les seves necessitats i les seves aptituds, amb oportunitats per a tots. Un model d’escola que té com a finalitat promoure els valors de convivència basats en el respecte i la confiança. És en aquest marc que tota la comunitat educativa vetlla perquè tothom se senti reconegut i part essencial de la nostra escola i, per tant, de la nostra societat.

Entrevista al Dr Boixeda

Durant aquest període de confinament els alumnes de la classe del Gorg Negre (5è) han estat reflexionant sobre la situació que estem vivint i han plantejat molts dubtes al dr Boixeda, metge de l’Hospital de Mataró. Si mireu el següent vídeo, veureu quin dubtes han… Llegeix més»

PROGRAMACIÓ SETMANAL

Hola famílies,

Aquí teniu la programació setmanal que s’anirà actualitzant cada setmana amb noves propostes. Aquesta programació inclou propostes obertes i propostes curriculars. Per accedir-hi cliqueu la següent imatge…

Recordeu que qualsevol dubte podeu contactar al correu de l’escola: escolamatagalls@xtec.cat o al correu de cada mestra/e,que trobareu als documents de recull de recursos.

 

Idees, Propostes i Recursos

Hola famílies!

En aquest article trobareu quatre documents, un per cada cicle (EI P3, P4 i P5. CI 1r i 2n. CM 3r i 4t. CS 5è i 6è) on trobareu un recull d’idees, propostes i recursos. En aquests documents també trobareu les adreces de correu electrònic dels mestres que entren a cada cicle per si teniu qualsevol dubte. Per accedir als recursos cliqueu a l’enllaç del vostre cicle: EI, CI, CM o CS.

IDEES, PROPOSTES I RECURSOS EI (P3, P4 I P5)

IDEES, PROPOSTES I RECURSOS CI (1R I 2N)

IDEES, PROPOSTES I RECURSOS CM (3R I 4T)

IDEES, PROPOSTES I RECURSOS CS (5È I 6È)

SAP (Servei d’Atenció i Prevenció)

Hola famílies,
Veient que s’allarga la situació d’excepcionalitat en la que estem, us facilitem el contacte de la Carme Vila del servei municipal SAP per aquelles persones que necessitin fer una consulta puntual. Podeu contactar-la per correu electrònic o al seu whatsapp i així quedar amb… Llegeix més»

L’equip del Matagalls…

Tenim moltes coses a dir-vos!!! Us trobem molt a faltar i us enviem molts ànims i petons virtuals!!! Fins aviat!!!

Si voleu veure els nostres missatges, cliqueu la següent imatge…