SETMANA DE L’1 AL 5 DE JUNY

Hola famílies trempades!

 
Entrem a la recta final d’un curs ben estrany. I, a més a més, a una setmana també estranya, ja que el dilluns dia 1 és festiu. Com ja sabeu, pels últims correus que s’han anat enviant des de l’escola, la tornada a les aules de 5è no serà una tornada gaire plena. Tot plegat es reduirà a una visita VOLUNTÀRIA de 2 hores en data i hora que des de l’escola se us dirà. Diguem que és més un fet simbòlic, que no pas una cosa pràctica. Estigueu tranquils tant si heu optat per què les vostres filles i fills acudeixin a l’escola com si no. Els que sí que heu optat per fer la visita a l’escola que sapigueu que seguirem tota una colla de protocols estrictes per tal de reduir al màxim qualsevol perill. I aquells qui heu decidit que els vostres fills i filles no vinguin de visita per prevenció també podeu estar tranquils en el sentit que de tot el que farem, no hi haurà res imprescindible.  Era complicat decidir així que, el que hàgiu escollit, ben fet estarà. 
 
Enviem les tasques per la setmana de l’1 al 5 de juny!
 
Aquesta setmana veureu que ja només hi ha una activitat avaluable. A l’escola ja estem en el procés d’avaluació del tercer trimestre i també del curs, així que les poques tasques avaluables que veureu a les tres setmanes que queden de “curs”  són més per tal que l’alumnat se segueixi veient obligat a estar actiu que no pas per una cosa pràctica de notes. 
 
Tot i així, encara hi ha alumnes que els falta presentar alguna de les activitats avaluables de les setmanes passades. Els hi hem anat recordant a les videoconferències o per correu. Aquestes SÍ que serIa important que les acabin de presentar. 
Seguim amb les videotrucades. Aquesta setmana 5è. A les farà a l’horari habitual: dimarts dia 2 a les 10.00  i  a les 16.00. 5è. B, també com és habitual, us farem ballar una mica el cap i canviem de dies i hores. Dimarts dia 2 a les 10.00 i el dimecres dia 3 a les 16.00. 
 
Ja sabeu que podeu fer-nos les consultes necessàries al mail o per WhatsApp. Estem a la vostra disposició.
 
Donar-vos les gràcies una setmana més per adaptar-vos tan bé com heu pogut a aquesta situació. 
 
Desitjant que seguiu tots bé! 
 
Una abraçada!
 
Adriana i Santi. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>