P3 P4 P5 1r 2n 3r 4t

Tour Virtual

 

JORNADES LITERÀRIES

Aquesta setmana hem celebrat les Jornades Literàries de l’escola. Aquest curs hem conegut a l’autor Gianni Rodari i els seus contes fantàstics. Hem après moltíssim.

Hem celebrat, també, els Jocs Florals. Aquest any no ens hem pogut reunir tota l’escola al gimnàs per estar tots junts però les noves tecnologies ens han ajudat a poder estar una mica més units.

Si aneu a l’apartat de fotos, podreu veure el vídeo de les Jornades Literàries.

Bona diada!!

COM FER LA PREINSCRIPCIÓ AQUEST CURS?

AQUEST CURS TOTS ELS TRÀMITS ES FAN EN LÍNIA

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: DEL 15 AL 24 DE MARÇ

TAMBÉ TROBARÀS TOTA LA INFORMACIÓ I ELS PASSOS A SEGUIR

A LA WEB DE PREINSCRIPCIÓ 2021-2022 DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Fes clic a la imatge de sota

4t Programa Ràdio Mosca

Us deixem el quart programa de Ràdio Mosca.
En aquest programa els nens i nenes de sisè entrevisten a l’Antonio, pare d’una alumna de l’escola que treballa en una funerària  i a l’Anna, directora de l’escola.
RÀDIO MOSCA
 

 
 

L’ESMORZAR DELS CAMPIONS

Menjar sa i fer esport és molt saludable!!

Dimecres 10 de febrer vàrem fer una xerrada sobre com portar una vida més saludable:  menjar sa i fer esport. Ens ho va explicar el mateix equip del Girona F.C. Hi van intervenir en Sergi Mateo (el nutricionista), l’Emma Casanovas (jugadora del Sènior femení) i l’Enric Franquesa (jugador del primer equip masculí).

Els hi vam fer moltes preguntes i les van atendre molt gustosament. Va ser una activitat molt divertida i educativa. La recomanem!!!

DIA DE LA PAU

Aquest divendres 29 de gener hem celebrat el dia de la Pau i la No Violència. Aquest any ens hem centrat en la figura de John Lennon i la seva cançó Imagine. Us deixem algunes de les creacions que han fet els nens i nenes de l’escola.