PREINSCRIPCIONS 2020-2021

Informació sobre el procés de pre-inscripció i matriculació:

Informació general preinscripció curs 2020-2021 

El període de preinscripcions abarca del 13 al 22 de maig de 2020, ambdós inclosos.

Terminis

La sol·licitud s’ha de fer telemàticament del 13 al 22 de maig de 2020

Sol·licitud online

Per a casos excepcionals la sol·licitud es podrà fer de manera presencial del 19 al 22 de maig de 2020 amb cita prèvia.

Sol·licitud presencial

Cal demanar cita prèvia al telèfon 972396523 o per correu electrònic a: b7006721@xtec.cat

Quina documentació s’ha de presentar:

 1. El model de sol·licitud que cal utilitzar és la sol·licitud amb suport informàtic. S’hi pot accedir mitjançant un ordinador, una tauleta tàctil o un telèfon mòbil. Una vegada enviades telemàticament les dades s’obté el resguard de la sol·licitud. Aquest resguard s’ha d’enviar per correu electrònic a la bústia elèctronica oficial del centre demanat en primera opció.
 2. El centre ha de respondre per correu confirmant la recepció de la sol·licitud i la documentació, com a justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció.
 3. Juntament amb el resguard de la sol·licitud de preinscripció cal presentar, en tots els casos, una còpia de la documentació escanejada o fotografiada següent:
     • El llibre de família o altres docuemtns relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment en família o institució del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
     • El DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. si es tracta d’estrangers comunitaris, docuemtn d’identitat del país d’orígen.
     • El DNI de l’alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.
     • De forma extraordinària, les dades d’identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb ele document d’identitat, el llibre de família del país d’origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director o directora o la persona tiutular del centre la valorarà i deixarà constància per escrit de la decisió adoptada.
 4. Les persones que a la sol·licitud han al·legat el compliment d’un o més criteris de prioritat han de presentar la documentació escanejada o fotografiada que els acredita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>