Sessió en família a la classe de 5è

La sessió d’educació física de cinquè de l’altre dia va ser especial ja que les famílies hi estaven convidades.

Els qui van poder venir es van unir al grup al que pertanyen els seus fills i filles durant aquest trimestre per practicar reptes cooperatius, amb l’intenció d’arribar abans que el corb en la recerca dels diamants.

Finalment vam fer alguns jocs tots junts amb el paracaigudes.

Aquesta iniciativa de convidar a les famílies a compartir una sessió d’educació física amb els seus fills i filles és perquè puguin viure i fer-se una idea de primera mà del tipus d’educació física que fem a l’Escola Llebetx i poder observar així aquells aspectes educatius que estan molt presents en l’assignatura i que potser són difícils de veure a simple vista, com per exemple:

  • L‘autonomia. Cada nen/a haurà de prendre moltes decisions a l’hora de buscar possibles solucions a un repte motriu.
  • La creativitat, a l’hora de buscar la manera de superar un repte ja que de vegades són reptes amb diferents solucions.
  • L’autoestima. Quan superen un repte per sí mateixos, la confiança en les pròpies possibilitats augmenta. Per això els animo a que celebrin amb el petit grup de referència cada repte que superen.
  • El treball en equip. Sols potser anirien més ràpid però junts arribaran més lluny.
  • Establir acords: El conflicte no és un problema sinó una oportunitat perquè ens ajudi a anar més enllà i ens reforci com a grup si el sabem gestionar.
  • La perseverança: Un dels secrets de l’èxit és tornar-ho a provar fins que ens surti.
  • La lectoescriptura: Llegim i després escrivim els èxits en la nostra fitxa de seguiment.

Ha estat una xulada i un súper regal pels nens i nenes, gràcies per venir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>