Els saltimbanquis de primer i segon

 

Després de molts dies practicant amb la corda, els nens i nenes de primer i segon han fet els seus primers espectacles d’educació física en aquest curs. I ho han fet amb públic. El públic de primer ha estat la classe dels Pops de P4 i quan ha estat el torn de segon, llavors el públic ha estat la classe de primer.

És una meravella l’aprenentatge que ha fet la gran majoria a l’hora de saltar, gràcies a la seva perseverança i a la confiança que dóna el missatge intern del “sí puc”!

Les dues classes, per separat, van decidir quin seria el nombre mínim de salts que haurien de fer per considerar-nos experts d’una manera de saltar. La classe de primer va decidir que 8 salts seguits serien suficients per considerar que aquell salt ja el sabien fer, i la classe de segon va creure que 10 era el mínim de salts per donar-lo per superat.

Després també vam decidir de quantes maneres diferents hauríem de saber saltar per considerar-se experts en saltadors/es de corda. La classe de primer va considerar que saber saltar de cinc maneres diferents, amb un mínim de 8 salts seguits en cada salt ja els convertia en experts. La classe de segon va dir que haurien de ser sis les maneres de saltar diferents, amb un mínim de 10 salts seguits en cada salt.

Finalment, els que s’anaven convertint en experts eren els encarregats d’ajudar als que seguien en la fase d’aprenents i d’aquesta manera uns aprenien dels altres.

Si voleu veure algunes fotos dels nens i nenes de primer en plena acció, cliqueu a aquest enllaç.

Pel què fa als nens i nenes de segon, aquí en teniu els vídeos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>