Ahir els nens i nenes d’infantil, vam tenir l’oportunitat de tastar les faves del nostre propi hort, uns llegums plens de sabor i nutrients que cultivem amb tant d’amor i cura.
Unes setmanes abans de fer el taller, com ja es va explicar en una altra entrada del blog, tots els nens i nenes d’infantil van fer feina de valent per collir i obrir les tavelles per treure les faves. I ara, volem compartir amb tots vosaltres la recepta del tast per replicar-la a casa i gaudir en família d’aquesta experiència culinària!
Recepta del Tast de Faves:
Ingredients:
- Faves bullides
- Julivert
- All
- Oli
Instruccions:
- Llavar acuradament les faves sota aigua corrent per a eliminar qualsevol brutícia.
- En una olla gran, portar aigua a ebullició i agregar un polsim de sal.
- Agregar les faves fresques a l’olla amb aigua bullent i cuinar durant aproximadament 3-5 minuts, o fins que estiguin tendres però encara ferms.
- Tallar unes fulles de julivert i grans d’all.
- Posar les faves en una paella amb una mica d’oli i agregar els grans d’all i el julivert.
Esperem que gaudeixin d’aquesta recepta tant com nosaltres durant el nostre tast en l’hort escolar! No hi ha res com experimentar el sabor fresc i autèntic dels aliments cultivats amb afecte i dedicació.