2019-20 3r Què cal fer per tenir una bona salut?

Els nens i nenes de 3r comencem projecte!! QUÈ HEM DE FER PER TENIR UNA BONA SALUT? El projecte de l’alimentació va acabar amb un anàlisi de la piràmide de l’alimentació i amb dubte molt important: què passa si consumim molt aliments de la part superior (consum ocasional)?

I un company va contestar: que ens pot donar un atac!

? Arrel d’aquí vam investigar on van a parar aquests sucres i greixos que absorbeixen els intestins. Vam concloure amb una imatge del colesterol, que ens va donar pas al títol d’aquest nou projecte. Vam fer un debat on aportaven idees d’aspectes que hem de tenir en compte per tenir una bona salut.

?Després de visualitzar un vídeo del cos humà vam veure que les persones ens relacionem amb l’entorn. Però com ho fem? Vam seguir amb un vídeo de la funció de relació i vam veure que hi intervenen els sentits, el sistema nerviós i l’aparell locomotor. I vam començar a investigar!

Us deixem un enllaç on podreu trobar TOTS ELS VÍDEOS que anem veient, per si els voleu tornar a veure, i ACTIVITATS que us serviran per repassar!

RECURSOS QUÈ HEM DE FER PER TENIR UNA BONA SALUT? (cliqueu al damunt)

Aquí teniu un recull d’imatges! (cliqueu al damunt)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>