Benvinguts i benvingudes al curs 2020-2021!

Us hem penjat informació actualitzada referent a la preinscripció. Cliqueu damunt de la imatge per accedir-hi!

Estimades famílies, us deixem un vídeo que explica molt bé com és un dia a Educació Infantil.

Esperem que us agradi tan com a nosaltres!

Voleu conèixer la nostra escola?

A continuació us deixem diferents continguts que creiem que us poden ajudar a conèixer la nostra escola:

Preinscripció 2021-22

Benvolgudes famílies, ua hem penjat informació relacionada amb la Preinscripció 2021-22.
Cliqueu AQUÍ per accedir a la pàgina on trobareu tota la informació, i uns vídeos que us expliquem de manera resumida com s’haurà de presentar la sol·licitud.
Per fer la sol·licitud de… Llegeix més»

2020-2021 Carnaval a Cicle Superior

Els nens i les nenes de Cicle Superior ens ho hem passat d’allò més bé durant la setmana de carnaval.

Hem vingut amb pijama, amb la roba del revés i amb pentinats divertits.

Hem fet tallers, hem preparat un ball i hem rebut la visita del rei Carnestoltes.

Tot i estar en època covid, hem trobat una manera de gaudir seguint les mesures de seguretat.

Si voleu veure un recull d’imatges, cliqueu damunt de la fotografia de dalt.

 

 

PROJECTE EMPRENEDORIA – ENQUESTA

A l’escola Les Llisses estem portant el Projecte d’Emprenedoria amb 3 cooperatives en marxa. Una d’elles és COOL THINGS. Aquesta cooperativa està formada per la classe dels Donuts (grup mixt de cinquè i sisè). Ja tenim els possibles productes que volem vendre a la nostra cooperativa i necessitem la vostra ajuda i opinió per poder tirar endavant amb la producció dels nostres magnífics detalls.

Us informem que tots els beneficis de la nostra cooperativa aniran a ADPALL ( Associació de Defensa i Protecció Animal de Lliçà de Vall.

Per fer un estudi de mercat hem realizat aquesta enquesta que ens agradaria que ompliu per poder saber que us agradaria que Cool Things tinguès a la seva botiga.

Gràcies families per la vostra ajuda.

ENQUESTA COOL THINGS

Menú menjador FEBRER 2021

Famílies!

Ja teniu disponible el menú del mes de Febrer. Cliqueu damunt de la imatge per accedir a l’apartat del Menjador de la web de l’escola.

En aquest apartat us penjarem cada mes el menú corresponent, així com els menús adaptats, propostes de sopar i altres enllaços interessants relacionats amb l’alimentació saludable.

TREBALL DEL CALENDARI A PRIMER

L’alumnat de primer treballem el calendari amb les pinces, cada mes és d’un color, alcem la pinça del dia que som i girem el dia que ja hem passat. Ens va bé per situar-nos en el temps, per saber el número anterior i posterior, quan falta pel nostre aniversari o per una festa,  quan comença cada estació… Treball del concepte del pas del temps. Si voleu veure imatges cliqueu damunt la fotografia.

2020-21 A PRIMER FEM TREBALL COOPERATIU!

Aquesta setmana, els alumnes i les alumnes de primer ens ho hem passat molt bé fent treball cooperatiu. Ens hem hagut de posar d’acord per treballar junts, hem fet volar la imaginació i la creativitat amb material reutilitzat i hem compartit la nostra creació amb tots els companys i companyes. Som un gran equip!

Podeu veure les imatges clicant damunt de la foto.

 

Menú menjador GENER 2021

Famílies!

Ja teniu disponible el menú del mes de Gener. Cliqueu damunt de la imatge per accedir a l’apartat del Menjador de la web de l’escola.

En aquest apartat us penjarem cada mes el menú corresponent, així com els menús adaptats, propostes de sopar i altres enllaços interessants relacionats amb l’alimentació saludable.