Viu la recerca amb la Laura i en Joan

El passat divendres 6 març l’alumnat de 5è de l’Escola Mossèn Josep Arques de Cervera va participar en un taller del programa educatiu “Viu la recerca amb la Laura i en Joan” impulsat des de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa té com a objectiu principal apropar la recerca científica a les escoles amb activitats de caràcter manipulatiu i experimental.

La temàtica del taller va ser l’astronomia i l’alumnat va poder endinsar-se en la tasca que duen a terme els investigadors i investigadores en aquest àmbit. A més a més, van poder comprendre aspectes de l’univers de forma pràctica i vivencial, com per exemple l’estudi de la llum per a trobar nous planetes, comprendre la trajectòria de les òrbites o fins i tot calcular distàncies molt grans en l’univers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>