Sant Jordi Virtual a la Llagosta

Des de la BIBLIOTECA de la Llagosta ens han fet arribar aquestes informacions:

En les actuals circumstàncies serà impossible celebrar aquest any la Diada de Sant Jordi com ho fem habitualment. Però des de la Biblioteca no volem deixar passar aquest 23 d’abril sense activitats encara que siguin virtuals. Per aquest motiu, ens agradaria fer-vos dues propostes.

Exposició virtual de punts de llibre
De moment no podem realitzar el tradicional concurs de punts de llibre, que queda ajornat, però volem que els nens i les nenes ens facin arribar els seus treballs i fer així una petita exposició virtual a través de les nostres xarxes socials perquè tothom els pugui veure aquest Sant Jordi.
Així que poden fer una foto o un escaneig del punt i enviar-lo a la nostra adreça de correu: b.llagosta@diba.cat
(En el moment que la Biblioteca obri les seves portes i es pugui tornar a convocar el concurs, el procediment d’entrega serà l’habitual. Informarem més endavant.)

Poesies i petits escrits
Els joves i adults de la Llagosta estan convidats a fer-nos arribar les seves poesies, petites reflexions o escrits i que també recollirem i dels que farem difusió durant tota la Diada de Sant Jordi a través de les nostres xarxes socials. Ens ho poden fer arribar a la nostra adreça de correu electrònic: b.llagosta@diba.cat

Hashtag
Tot el contingut, punts de llibres, poesies, escrits o petites reflexions, apareixerà a les xarxes socials amb el hashtag #SantJordiVirtualLaLlagosta. Convidem a tothom que hi vulgui participar durant la Diada de Sant Jordi a què l’utilitzi.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Cordialment,

Biblioteca de la Llagosta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>