PROPOSTES D’ACTIVITATS P3.7

Bon dia famílies!!!!

Aquesta setmana us enviem novament 3 propostes de feines

CONTE: LA CAPUTXETA VERMELLA

Aquesta proposta es tracta de que els nens/es mirin el conte de “La Caputxeta Vermella”. L’hem preparat amb tot el nostre amor, hem fet servir la taula de llum barrejada amb titelles per tal de fer-ho el més divertit i amè possible. Esperem que gaudiu molt.
Quan acabeu de veure el conte podeu iniciar una conversa sempre sense forçar, escoltant i seguin el fil a partir del que us digin els vostres infants.

Per mirar el video feu clic a la foto

 

JOCS PER MOURE EL COS

En Josep fa molts dies que no parla amb vosaltres i aquesta setmana en comptes de enviar un escrit us ha enviat un video per saludar-vos i per proposar-vos diferents jocs psicomotrius.

Ciqueu aquí

 

GRAFISME

Han sigut varies les famílies interessades en propostes sobre grafisme. A continuació podeu descarregar activitats de grafisme creatiu i d’altres propostes més clàsiques (fitxes).

Activitats de grafisme

 

Com ja sabeu son propostes que us fem arribar i que cada família pot adaptar segons les seves possibilitats. Evidenment no cal fer-les totes, sino una tria del que creieu convenient per als vostres fills/es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>