ACTIVITATS 10 DE JUNY

Benvolgudes famílies,

Hem arribat a final de curs.  Les prospostes  d ‘aquesta setmana són les úlitmes  del curs 19-20

Els vostres fills i filles s’han fet grans i deixen l’etapa d’Educació Infantil. Sabem  la il.lusió que fa superar reptes i avançar pel camí de la vida però tambè som coneixedores dels neguits que generen els canvis i les situacions noves.  Avui  incrementats  per la distància física  que ha originat  la  situació excepcional que estem vivint.  Al llarg d’aquests tres cursos cada nen i cada nena ha donat el millor de si mateix. Les mares, els pares, els avis, les àvies, també.

Gràcies per confiar en nosaltres, per acompamayar-nos  a les sortides, per recordar-nos que hem oblidat una notificació,  per compartir propostes, per portar tot el material,  per posar el nom a la bata, per deixar-nos abordar aspectes més globals que els continguts curriculars,  per portar bossetes, per assitir a les nostres convocatòries, per passar la informació en el grup de Whatsaap, per participar en activitats dins de l’aula, per ensenyar-nos els vostres animals, per deixar-nos inssistir en la importància de l’autonomia personal, per presentar-nos els membres nous de la família,  per celebrar els aniversaris, per adaptar-vos a funcionament de l’escola, per fer-nos arribar els dubtes, desitjos, disconformitats… per deixar-nos participar apassionadament en aquest procés  de descobriment que  les vostres filles i els vostres fills fan.

Ha  estat molt intens, , únic, gratificant.

 

ACTIVITATS DEL 10 AL 18 DE JUNY

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>