SORTIDA A ARENYS DE MAR

Els nens i nenes de quart hem fet la nostra primera sortida del curs amb autocar. Hem anat a la platja d’Arenys de mar i hem passat un dia fantàstic.

En arribar, ens han rebut les monitores, hem anat a la zona de Pícnic de la platja i hem esmorzat. Hi havia una zona de pícnic amb taules i bancs.

Després hem fet activitats a la sorra,  per conèixer millors els animals marins. Hem vist esponges, estrelles de mar, cargols de punxes, escopinyes, musclos… També ens han ensenyat coses dels peixos i les característiques del cos, segon la zona del mar on visquessin. Hem mirat el que anàvem trobant per la sorra amb les lupes i hem buscat tallarines amb forat per fer-nos collarets!

(si voleu veure més fotos cliqueu les imatges)

clica la foto per veure'n més

Després hem anat a dinar. Aquí teniu les fotos de l’esmorzar i el dinar.

Després de dinar hem jugat a la sorra, hem ballat, hem pujat als jocs, ens hem arrebossat amb la sorra… ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!

Finalment hem anat al port a veure les barques, la llotja i ens han explicat les diferents arts de pesca i les xarxes que es fan servir en cada cas. Al port hi  havia un vaixell pirata preciós!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>