I ARA, A GAUDIR DE L’ESTIU!! Ens veiem al setembre!

Benvolgudes famílies! Estimats nois i noies!!

Les vacances d’estiu són un bon moment per gaudir de la natura, l’oci, els amics, la família, el bon temps,… També estem segurs de que aprendre no va lligat a avorrir-se, sinó que al contrari, quan més bé us ho passeu descobrint, experimentant, provant, etc., més apreneu. L’ESTIU ÉS UN MOMENT IDEAL PER GAUDIR APRENENT!!

Aquí us deixem un recull de propostes per a aquestes vacances.

BON ESTIU!!

Una forta abraçada i molts ànims.

Equip docent de cicle mitjà.

 

QUADERN D’ESTIU

Quadern “BLOC D’ESTIU 4t” de l’editorial Barcanova.

                 

                  

Si no el trobeu, qualsevol quadern de vacances de 4t (editorial Baula, Santillana o d’altres).

 

PROPOSTES LÚDIQUES I EDUCATIVES PER A AQUEST ESTIU

En aquesta activitat de la Nati Bergadà us proposen 65 propostes lúdiques i educatives per a aquest estiu.

Es tracta de propostes molt variades que potencien els diferents àmbits d’aprenentatge: l’àmbit lingüístic, el matemàtic, el coneixement del medi, l’artístic, l’educació física, l’educació en valors, el digital i aprendre a aprendre.

        

 

ENJOY SUMMER HOLIDAYS

Hola a tothom!!! Aquí teniu vàries activitats, per si les voleu fer a l’estiu. Hi ha de tot una mica, fitxes , listenings, jocs, vídeos, etc.


 

REVISTA EL TRICICLE

EL TRICICLE  és una tria de notícies de la setmana que els nens i nenes han sentit a casa i als mitjans de comunicació, adaptades al seu nivell de comprensió, per  llegir i comentar a classe. Si feu clic a la imatge tindreu accés a totes les revistes que ha sortit durant el confinament, inclosos els passatemps.

 

ELS DIMECRES NOMÉS ENTRETENIMENTS

També podeu entretenir-vos i aprendre moltes coses visitant els entreteniments que hem anat posant els dimecres al blog de l’escola.

 

GAUDEIX CADA DILLUNS D’UNA PEL·LÍCULA INFANTIL EN LÍNIA A BETEVÉ

Cada setmana el canal BETEVÉ posarà a la vostra disposició, en línia, una pel·lícula infantil a partir de les 10 h. Són pel·lícules de gran qualitat i que han participat i guanyat prestigiosos premis d’animació i cinema infantil. Podreu mirar-la al llarg d’una setmana, i cada dilluns en penjarem una de nova fins a finals de juliol. Esperem que us agradin!

 

L’INFOK

I sobretot no deixeu de seguir l’INFOK. Cal estar ben informats!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>