COMENCEM L’ÚLTIMA SETMANA!

 

Benvolgudes famílies,

Hem arribat al final de curs, un curs sense dubte que no oblidarem mai.

Les circumstàncies fa que ens haguem d’acomiadar també telemàticament.

Us volíem agrair tot el que heu fet durant aquests dos cursos que ens ha facilitat la nostra feina. També per estar al costat dels vostres fills/es i acompanyar-los en el seu procés d’aprenentatge, especialment en aquest darrer trimestre.

Els vostres fills i filles començaran el curs vinent el Cicle Superior, seran els “grans” de l’escola. Els desitgem molta sort en aquesta nova etapa i esperem no perdre el contacte i seguir gaudint de les seves inquietuds.

El divendres 19 juny us penjarem les recomanacions d’estiu amb un ampli ventall d’activitats. Us enviarem per correu l’informe de notes finals i el llistat dels llibres i materials per a 5è. Aquest dia també, una persona només, a ser possible, haurà de venir a recollir els materials de cada alumne (llibretes, diccionari de català,..) en dos horaris: a les 12 o a les 12:30.

I vosaltres, nens i nenes, aquesta serà la darrera setmana de curs. Avui dilluns us hem preparat unes activitats més lúdiques però superinteressants.

I sobretot no us oblideu que el dimecres ens acomiadarem a les dues últimes videoconferències!!

 

Una abraçada,

Equip docent del cicle mitjà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>