Anem al Museu del Cinema!

Benvolguts/des pares i mares,

Com ja sabeu, el passat 22 de febrer, els nens i nens de 5è vam anar a visitar el Museu del Cinema de Girona, per tal d’aprofundir més en la temàtica del nostre projecte, el Cinema.

La visita va consistir en dues parts, la guiada i el taller de mímica. Cada cinquè va començar amb una d’aquestes parts i després ens vam intercanviar. Cliqueu aquí per veure les fotos.

Durant la visita, les nostres guies (que en sabien molt, per cert) ens van fer un recorregut per diferents sales que descrivien la historia del cinema, començant per les ombres xineses, la fotografia, la reproducció d’un moviment repetitiu, els curtmetratges…; l’aparició de diferents artefactes per tal d’afavorir la reproducció d’imatges en moviment com la càmera obscura, el cinematògraf, el quinetoscopi, la llanterna màgica, el taumàtrop, el zoòtrop…; i de l’aparició de certs referents, sense els quals el cinema no hagués evolucionat en el que és ara, com els germans Lumière, Thomas Alva Edison,  William Kennedy Laurie Dickson, Georges Méliès, Charles Chaplin, etc.

La següent part, va consistir en realitzar un taller de mímica, en el qual primerament les guies ens van proposar d’imitar diferents situacions o estats sense fer soroll. En segon lloc, ens van reproduir un fragment d’una de les pel·lícules de Charles Chaplin, el qual feia cinema mut i en blanc i negre, i el va deixar sense finalitzar. Per tant, ens van proposar fer la continuació del fragment i aquests han estat els resultats de les dues classes:

5èA:

5èB:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>