Espais Cicle Mitjà

Ja s’acaba el trimestre i els alumnes de 4t us volem mostrar algunes imatges dels diferents espais que es van posar en marxa a finals de febrer. Es tracta d’espais d’aprenentatges compartits per tot el cicle mitjà, 3r i 4t. Tenim l’espai d’art, d’arquitectura, el… Llegeix més»

Toca-Toca viatger

Dijous 4 d’abril vam tenir la visita de l’Àngel, veterinari i biòleg, que treballa al Centre d’Apropament a la Natura. Els animals que tenen al Centre són animals abandonats o decomissats per la policia. Ens va portar i ensenyar exemplars de cargol gegant, insecte pal,… Llegeix més»

ELS GOSSOS A LA RÀDIO

EL PASSAT DIMARTS 9 D’ABRIL, LA CLASSE DELS GOSSOS VAM VISITAR LES INSTAL·LACIONS DE CUGAT.CAT. EL MOTIU DE LA VISITA ERA PERQUÈ VOLIEN QUE PARTICIPESSIM EN UN DELS SEUS PROGRAMES: SANT CUGAT A FONS EXPLICANT EL NOSTRE PROJECTE DELS GOSSOS I L’ACTIVITAT CONJUNTA QUE VAM… Llegeix més»

PLANTEM LLAVORS!

TAURONS I PEIXOS HEM PLANTAT UNES LLAVORS AMB EL PARE DE L’ANA. ARA HAUREM DE TENIR CURA I REGAR-LES, I A ESPERAR….QUINES GANES QUE TENIM DE VEURE COM SURTEN LES PLANTES!!!  AQUÍ TENIU UNES FOTOS.

A 5è HEM TREBALLAT ELS CONTINENTS.

Aquest trimestre hem fet un projecte sobre el nostre món. Hem estudiat, treballat en equip, fet exposicions;  hem sentit música de diferents països, conegut grans escriptors i artistes; hem conegut espècies en perill d’extinció, … Al passadís de la planta baixa hi ha exposats els… Llegeix més»

TALLER ESCRIPTURA ÀRAB

DIMARTS PASSAT, ELS PARES DE LA JULIETA ENS VAN EXPLICAR MOLTES COSES INTERESSANTS DE LA CULTURA I TRADICIONS DE L’IRAQ. SABÍEU QUE LA SEVA ESCRIPTURA ÉS MOLT DIFERENT A LA NOSTRA?. ENS VAN FER UN PETIT REGAL: EL NOSTRE NOM ESCRIT EN ÀRAB!. A MÉS,… Llegeix més»

TALLER CULTURAL A P4

DIMARTS 2 D’ABRIL VAN VENIR ELS PARES DEL WALEED DELS COCODRILS A FER-NOS UN TALLER SOBRE LA CULTURA DE L’IRAQ.
QUAN VAM PUJAR DEL PATI ENS VAM TROBAR LA CLASSE GUARNIDA COM SI ESTIGUÉSSIM EN UNA TENDA TÍPICA DEL DESERT IRAQUÍ.
ENS VAN FER UNA EXPLICACIÓ SOBRE… Llegeix més»