YAYOI KUSAMA, UNA ARTISTA INSPIRADORA – P3

Aquest curs ha fet un gir inesperat i vam deixar inacabat el projecte amb què havíem estat treballant fins el moment de confinar-nos. Per aquest motiu, em sembla oportú compartir amb vosaltres tot allò que amb els nens i les nenes de P3 vam descobrir de la Yayoi kusama, una artista japonesa polifacètica que ens va inspirar gran part de les activitats realitzades durant el primer i segon trimestre.

Vam iniciar el projecte analitzant algunes de les seves creacions artístiques i, a partir d’aquí, vam anar realitzant activitats com són la visita d’una escultura propera a l’escola, l’elaboració d’escultures o el simple plaer de pintar amb pintura. Utilitzant el fil conductor de l’art i entenent que el projecte ens va permetre un treball globalitzat, vam treballar continguts diversos, ja fossin des d’una vessant matemàtica com és conèixer els cossos geomètrics i les figures planes com d’una altra més de caire actitudinal, com és el treball cooperatiu que va requerir la construcció de les escultures en grup.

Finalment, donat que el projecte prenia a una dona artista com a referent, va agafar un rumb més dirigit en la igualtat de gènere i la coeducació. Utilitzant els contes com a principal font de recursos, vam poder abordar els rols i estereotips de gènere per tal de fomentar una visió del món basada en la igualtat, la tolerància, el respecte i la llibertat.

Espero que gaudiu compartint les imatges del nostre projecte. Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>