SORTIDA A “LA CARRAL” – Educació Infantil

Ja fa unes setmanes, els nens i les nenes de P3, P4 i P5 vàrem rebre una carta de la guardianes de la Terra, on ens deien:

“Bon dia, nenes i nens! Som les guardianes de la Terra. Hem perdut l’Equilibrium, la poció que fa que les persones siguem bones, ens tractem bé i visquem en pau. Necessitem tres tribus molt diferents entre elles que ens ajudin a tornar-la a fabricar. Inuits, massais i sioux… ens ajudeu en aquesta missió???? ”

En acabar de llegir la carta ens va entusiasmar la idea d’anar-les ajudar, així que el dimarts 26 de març vam anar a “La Carral”, una casa de colònies ubicada a El Miracle, on ens hi esperaven les guardianes de la Terra. I quina sorpresa! Allà també ens vam retrobar amb els companys (i alguns germans) de 1r i 2n de la nostra escola, que s’hi quedaven 3 dies de colònies! Ens van fer una gran rebuda! Tot plegat va fer d’aquella sortida un dia ben emocionant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>