MINDFULNESS a P3

Share

El Mindfulness és una tècnica d’autogestió emocional mitjançant el control de la respiració i l’atenció dels sentits i els sentiments. Hi ha estudis que demostren els beneficis del Mindfulness relacionats amb la salut, el benestar psicològic, les competències socials i el rendiment acadèmic dels nens.

Aprendre a calmar la ment i centrar l’atenció des de les primeres etapes, afecta positivament a la salut i el benestar i millora les relacions personals i els resultats acadèmics.

Share

Ciència en temps de confinament

Share

Durant el confinament els nens i nenes de 4t hem continuat treballant en el projecte sobre les plantes des de l’assignatura de science. Hem fet experiments per averiguar com respiren les plantes, hem disseccionat flors per conéixer les seves parts, hem construit hotels d’insectes perquè és important protegir-los, hem investigat (amb més o menys éxit) si es poden plantar verdures des de restes vegetals i hem pintat amb clorofil·la, el que dona el color verd a les plantes. Realment hem fet un munt de coses i podem estar molt contents de la nostra feina.

Hecho con Padlet