P5 – CONCERT DE CLOENDA

Benvolgudes famílies,
Arriba l’hora d’acomiadar aquest curs on els vostres fills i filles han crescut amb nosaltres i junts ens hem acompanyat en el nostre dia a dia.
Un curs on les circumstàncies no han estat fàcils per ningú i hem hagut d’anar superant obstacles i adaptar-nos de la millor manera possible. Ho hem fet amb l’esforç i el desig de donar la millor resposta educativa als infants. Ho hem aconseguit i n’estem tots i totes molt contents i contentes d’haver fet front a l’adversitat i donar així, la cloenda d’aquest curs 2020-2021.
Aquest últim dia de curs, tot el cicle d’Educació Infantil, hem gaudit d’una animació amb el cantautor, Jaume Ibars, que ens ha delectat amb les seves cançons i la seva ballaruga.
Un cop més, el temps d’esbarjo i oci omple de somriures i rialles als infants i és aquí, al seu costat, on ens emocionem junts.

No voldríem marxar sense agrair-vos la vostra paciència i col•laboració i haver estat a l’altre costat amb nosaltres.
Gràcies!!!
Només ens queda desitjar-vos un bon estiu a tothom!!!
Equip de Mestres d’Educació Infantil.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>