I5- PROJECTE DE L’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Durant aquest trimestre, les orques estem aprenent moltes coses sobre l’alimentació saludable. Van poder gaudir d’una sortida al Mont Sant Benet a Sant Fruitós de Bages  fent un taller a la Fundació Alícia que és un centre de vocació social dedicat a la innovació tecnològica de la cuina i a la millora dels hàbits alimentaris. Van estar experimentant en uns quants aliments coneguts per nosaltres.

Per veure totes les fotografies, cliqueu aquí.

També hem pogut realitzar una altra experiència com és anar al mercat de Rubí per poder veure els aliments de proximitat i frescos. Amb diners que ens va donar la Marta, vam comprar tota la fruita que necessitàvem per poder fer una macedònia. Prèviament a la sortida, vam estar algun dia treballant amb diners per saber com havíem de pagar-los als venedors.

Des d’aquí agrair al mercat per la bossa amb dues peces de fruita i un val de descompte.

Cliqueu aquí per veure totes les fotografies.

La tarda del dimecres, amb l’Aitana, la noia de pràctiques de la UAB, ens va realitzar la proposta de fer uns barrets de xefs per poder cuinar l’endemà la macedònia.

Va arribar el matí que havíem de preparar i fer el nostre esmorzar. En grups de taules, es va repartir la feina: uns treien la pell al plàtan i el tallaven, altres van rentar les maduixes, el raïm per després tallar en trossets petits; així com, la poma i la pera. Una altra taula va esprémer la taronja per fer suc.

Entre tots i totes van realitzar 4 macedònies que van repartir en els plats que cadascú tenia.

No va quedar quasi res, les orques van gaudir molt preparant-la i menjant-la.

Per veure com van fer-la i quedar cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>