Carnestoltes!!!!!

Ahir a la tarda va arribar el Rei Carnestoltes!!!!

Ens va explicar les ordres a seguir durant la setmana:

  • El dimarts, t’aixecaràs i amb pijama vindràs.
  • El dimecres, molta imaginació tindràs perquè amb un pentinat diferent vindràs.
  • El dijous, a l’armari buscaràs d’un sol color per anar original.
  • El divendres, d’una professió aniràs  perquè a treballar vindràs.

A gaudir de la setmana!!!

Una visita molt especial

Ahir dimarts la classe dels cavalls de P3 vam tenir una agradable visita, va venir la Guàrdia muntada amb dos cavalls. Ens van explicar moltes coses: com són, què mengen, com tenir cura d’aquests animals tan macos i també els vam poder tocar. Ens va… Llegeix més»

ELS RACONS A INFANTIL

ELS RACONS A INFANTIL

VOLEM MOSTRAR-VOS ALGUNS DELS RACONS QUE REALITZEM A P4 SETMANALMENT.

AQUESTA METODOLOGIA PERMET ALS INFANTS REALITZAR ACTIVITATS MOLT MÉS INDIVIDUALITZADES I MANIPULATIVES. 

 

Comencem a construir el gegantó!

Hem començat a construir el gegantó!

Després de treballar durant el primer trimestre fent petites figures a base de cartró i paper maixé per tal d’aprendre la tècnica, ara ja hem començat la construcció del gegantó de l’escola Bogatell.

Dins dels espais d’aprenentatge, els alumnes de cicle Superior, en grups, i durant quatre sessions, anirem donant forma a aquest nou personatge de l’escola. L’equip actual ha anat configurant als braços i el cap d’aquesta figura, que s’inspira en la Bella Ombra del pati d’infantil. L’Àlex Jodar és qui ens dirigeix i ens ensenya com cal fer-ho.

El procés consisteix en bastir un “esquelet” de cartró, per separat, dos braços i un cap, per forrar-los posteriorment amb cinta de pintor i finalment, amb paper de diari i cola d’empaperar, per acabar de donar-li la forma. Les mans les hem fet amb filferro folrat amb paper maixé i empalmat amb els braços amb el mateix material.

Aquí teniu fotos com a mostra del procés. Agraïm a l’Àlex la seva guia i la seva paciència!

Ireland in 3rd grade!

El nostre delegat de 3rA i la nostra delegada de 3rB us comuniquen que, en aquest nivell, els dos grups classe han començat a treballar aspectes relacionats amb Irlanda.
Irlanda és un país amb molta tradició de fades i follets i coneixerem algunes llegendes al voltant d’aquest tema. També anirem descobrint on està situat aquest país, quines llengües es parlen, com són les seves danses tradicionals, quina moneda utilitzen… Tenim molta feina, però els Leprechauns ens ajudaran a fer-la!

 

Concert de Nadal’19

El passat dimecres dia 11 de Desembre, vam realitzar el concert d’hivern al poliesportiu Nova Icària. Quan encara faltaven uns minuts per arribar a les 15h, el poliesportiu va començar a omplir-se de pares, mares, avis, àvies, germans, germanes, amics i molta més gent que venia a contemplar i escoltar totes les cançons que els alumnes, des dels més petits, fins als més grans, havien estat preparant durant feia setmanes amb les mestres de música.
Després de donar la benvinguda a totes les persones presents i de fer els agraïments pertinents, el concert va començar.
L’alumnat de sisè va ser l’encarregat de presentar a cadascun dels grups amb les respectives cançons.
Els nens i nenes de p3 van ser els que van iniciar el concert amb la cançó “La nit de neules i torrons”. Tot seguit, va ser el torn de l’alumnat de p4 i en acabar, dels infants de p5. Després van sortir els nens i nenes de primer, de segon, de tercer, de quart, de cinquè i per últim de sisè, els quals van cantar dues cançons, una d’elles en llengua anglesa.
El concert va finalitzar amb la cançó dels mestres, on el públic estava també convidat a cantar-la.
Un any més, el concert va ser tot un èxit i ara, toca esperar fins a l’any vinent per tornar a presenciar un de semblant.

Bones festes a tothom!!


DÍAS DE RADIO

DÍAS DE RADIO

Los niños y niñas de 6º hemos realizado un trabajo en grupos, en el que teníamos que crear y grabar un pequeño programa de radio.
Aquí tenéis todos los audios para poder escucharlos.

CURSA DE LA DONA

Ja t’has apuntat a la cursa de la dona? Han enviat el correu des de l’escola? Aquest any la faràs caminant o t’animes a córrer? Quedarem per entrenar?… Llegeix més»

COLÒNIES A 2n

Les classes de segon hem anat de colònies a Aiguafreda, a una casa modernista molt bonica que es diu La Llobeta. Hi hem fet activitats de circ, equilibris, màgia, malabars, trapezi, … Ens ho hem passat GENIAL!!!!