Concert de Nadal’19

El passat dimecres dia 11 de Desembre, vam realitzar el concert d’hivern al poliesportiu Nova Icària. Quan encara faltaven uns minuts per arribar a les 15h, el poliesportiu va començar a omplir-se de pares, mares, avis, àvies, germans, germanes, amics i molta més gent que venia a contemplar i escoltar totes les cançons que els alumnes, des dels més petits, fins als més grans, havien estat preparant durant feia setmanes amb les mestres de música.
Després de donar la benvinguda a totes les persones presents i de fer els agraïments pertinents, el concert va començar.
L’alumnat de sisè va ser l’encarregat de presentar a cadascun dels grups amb les respectives cançons.
Els nens i nenes de p3 van ser els que van iniciar el concert amb la cançó “La nit de neules i torrons”. Tot seguit, va ser el torn de l’alumnat de p4 i en acabar, dels infants de p5. Després van sortir els nens i nenes de primer, de segon, de tercer, de quart, de cinquè i per últim de sisè, els quals van cantar dues cançons, una d’elles en llengua anglesa.
El concert va finalitzar amb la cançó dels mestres, on el públic estava també convidat a cantar-la.
Un any més, el concert va ser tot un èxit i ara, toca esperar fins a l’any vinent per tornar a presenciar un de semblant.

Bones festes a tothom!!