PROJECTE TRANSFRONTERER: LLIVINS (CICLE SUPERIOR)

Aujourd’hui, les élèves de l’école d’Alp, Bolvir et Ur se sont rencontrés a Llivins 🍷🍷🍷🍷(une cave à vin) pour voir le processus de l’élaboration du vin. Un des propiétaires de la cave nous a expliqué les différents types du vin qu’ils produissent, comme ils font grandir le raisin et comme le vin arrive dans les bouteilles. En outre, ils nous ont dit qu’ils ont gagné un prix pour obtenir un des meilleurs vins blancs du monde.

(Avui, els alumnes de l’escola d’Alp, Bolvir i Ur s’han trobat a Llivins (un celler de vins) per tal de veure el procés d’elaboració del vi. Uns dels propietaris del celler ens ha explicat les diferents classes de vi que produeixen, com fan créixer el raïm i com arriba el vi a l’ampolla. A més a més, ens han dit que han guanyat un premi per un dels millors vins blancs del món)

Au même temps, on a practiqué un petit peu le français avec les collègues français🗣🗣🗣🗣. On a participé aux ateliers, organisés pour le “Consell Comarcal de la Cerdagne”, pour réfrechir l’origine de certaines aliments et le processus d’elaboration, la reconnaissance de quelques types de graines,…

(A la vegada, hem practicat una mica el francès amb els companys francesos. Hem participat en uns tallers, organitzats pel Consell Comarcal, on hem recordat d’on venen certs aliments i com s’elaboren, el reconeixement d’algunes llavors,…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>