L’AJUNTAMENT DE DAS ENS HA REGALAT UNA ESTACIÓ METEOROLÒGICA!!

Tenim molt bones notícies!

Aquest dissabte passat la Montse Romans, regidora de l’Ajuntament de Das, va venir a l’escola per fer la instal·lació de l’estació meteorològica que ens han regalat. La van acompanyar el Sr. Manel Dot, coordinador de la xarxa meteorològica d’Osona i vicepresident de l’ACOM, i el Sr. Eduard Voltes, responsable tècnic de la xarxa meteorològica i vocal de l’ACOM. Van estar treballant tot el matí per ubicar els aparells de l’estació meteorològica en el lloc més idoni del nostre pati i per instal·lar un programa informàtic en un ordinador del despatx des del que s’aniran recollint les dades registrades.

Estem molt contents i agraïts per aquesta aportació ja que ens permetrà fer un treball molt més complert de recollida de dades des dels nostres projectes de medi. Ara esperarem, amb molta il·lusió, que algun dia ens vinguin a fer una xerrada amb tota la mainada per explicar-nos el seu funcionament.

MOLTES GRÀCIES!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>