Iniciem el mètode cièntific

A segon treballem el Cos Humà i dins el projecte, juguem amb el moviment per aprendre les articulacions. També ens iniciem en el mètode científic: formulem hipòtesis del nostre experiment, el realitzem (posem un os en aigua, un en vinagre i un en refresc) i descobrim què ha passat, per treure conclusions.

 

Share

Racons a cicle inicial

A segon aprenem de manera divertida i autònoma mitjançant el treball per racons, de llengua i de matemàtiques. Ens agraden molt i ens ho passem molt bé.

Share

Treballem l’Auca

El passat divendres l’artista Tinta Fina va visitar la nostra escola i va realitzar un Taller d’Auca als infants de cicle superior. Duran aquest taller van poder experimentar i vivenciar com l’Auca és una eina per explicar històries i que ens acompanya des de fa molts anys.

I com no podia ser d’una altra manera els infants de cicle superior han creat les seves pròpies auques! Una experiència molt especial i divertida!!

 

Share

The human body

In year 1 we are learning about the human body. By groups we are drawing our human shape and placing all the differnt body parts in it.

 

Share