L’amic invisible

Fa unes setmanes la nostra companya Claudia Dumitru va tenir una idea genial, que va escriure en una nota de la bústia de la classe. Era tan bona que la classe de 4t A va agafar la mateixa idea.

La proposta consistia en fer un amic invisible amb les nenes i nens de la classe, però en comptes de ser un objecte seria un conte escrit a mà.

Primer vam preparar una graella amb quatre tipus de  paraules boniques: noms, adjectius, verbs i adverbis. Com per exemple: llavis, amor, preciós, besar,  jugar, avui, sempre. El conte l’havíem de fer agafant una paraula de cada tipus. 

Després vam posar tots els noms de la classe en una capsa  i, sense mirar, cada nen o nena va agafar-ne un. I el nom del nen o nena que va tocar seria a qui li faríem el conte.

Finalment, el dimarts 15 de juny vam dedicar una bona estona per a escriure’l. Cada nen i nena havia d’endevinar qui l’havia escrit.

Ens ha encantat fer aquest regal!

ELS POLONIS/ES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>