El nostre club de lectura

A mi el club de lectura em va molt bé i el que m’agrada més és quan estem explicant els comentaris i quan llegim el WONDER.

També m’agrada perquè estem tots tranquils

 

ALEIX TARGA MULET.

 

Jo crec que el club de lectura és molt divertit, perquè a mi m’encanta llegir i Wonder és molt xulo i també tens que seguir unes normes com: respectar el torn de paraula , etc…

quasi cada dia llegim allí i ja anem per la pàgina 65 és super xulo ¡¡¡

 

IVAN GIL FERRER

A mi fins ara m’agrada molt el club de lectura.La veritat és que és molt interessant I jo m´ho passo molt bé contant tota la nostra opinió sense que ningú digui que no estava bé el que s’ha ficat.La veritat és que és el moment que mes m’agrada de la classe per que m’ho passo bé.

BALERIN RIVAS CUEVAS

 

El club de lectura és molt  tranquil a on es pot llegir bé.A estones se m’adormen les cames, però des de ara m’agafaré una cadira .Jo crec que el club de lectura esta molt ben fet. El club de lectura m´agrada perquè quan llegim tota la classe el llibre de Wonder fem uns comentaris molts divertits.

JESÚS TARGA MULET

 

El club de lectura m’agrada bastant perquè és molt divertit dir les opinions del capitol, o almenys a mi m’agrada molt. Em pareix molt bé escoltar les opinions dels altres perquè així també vec algunes altres coses de Wonder que no m’havia donat compte i que son interessants.

LAIA MULET DIAZ

 

A mi m’ha agradat perquè és una mitja hora que tots comentem el capitol que ens manen.Jo milloraria o canviaria el lloc de lectura per exemple les taules o un altre lloc. El que no m’agrada és que quan m’aixeco se me s’adorm la cama o me fa mal l’esquena pero val la pena perquè m’ho passo molt bé. I la solució perquè no me s’adormi la cama o me faci mal l’esquena me ficaré a una cadira o un coixí.

JULIÀ VINTILA.

El racó de lectura és molt tranquil.

A vegades se’m fa llarg perquè hi ha algú que té 4 posits.

M’animo quan me diu la meva mare que si ho llegisco podré jugar a la play.

RICARD VILLAGRASA SEBASTIÀ

A mi m’agrada molt  el club de lectura perquè compartim el que subrallem al Wonder. També intentare no distraure’m tant.

COSMIN TRIFAN CRISTIAN

El club de lectura m’agrada un munt perquè és una manera divertida de llegir

ROBERT ROIG VALLS

 

Em sembla molt divertit i “xulo”.M’agradaria abans de començar a llegir els posits tornar a llegir entre tots el llibre. El que mes m’agrada és que és tranquil, passem estones divertides i tots junts. No passaria res si estessem tot el mati explicant coses de (Wonder). Penso que este llibre ens agradarà.

MIREIA GRAU PUJOL

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>