CONCLUSIONS DEL PROJECTE STEAM

A l’escola Montsagre durant algunes setmanes hem estat treballant el projecte STEAM. Abans d’explicar què és aquest projecte, els alumnes de 4t, 5è i 6è vam fer unes enquestes a tot l’alumnat de l’escola sobre què volien ser de grans.

Durant unes setmanes vam organitzar activitats relacionades amb científiques del nostre poble i ens van demostrar que les dones tenen els mateixos drets que els homes i que també poden ser científiques. Després d’aquestes activitats vam tornar a fer un altra enquesta, per veure si algun nen o nena havia canviat d’ofici.

De cada enquesta vam fer uns gràfics de barres, i vam fer un últim gràfic per veure les conclusions sobre els oficis STEAM.

CONCLUSIONS:

Gràcies als gràfics hem pogut veure que a la nostra escola hi ha un 37,4 % de nens i nenes que volen un ofici STEAM. Això vol dir que hi ha més alumnat que prefereix un ofici NO STEAM, un 62,4%.

Dintre dels alumnes que volen oficis STEAM hi ha més nenes que nens, hi ha un 21,8% de nenes que volen un ofici STEAM.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>