P5 i 2n han “FET DANSA”

Aquest matí  els nens i nenes de 2n i els de  P5 han anat al Pavellò de Can Noguera a ballar.

S’han trobat amb molts altres nens i nenes d’altres escoles de la Garriga – Puiggraciós, Tagamanent, Pinetons- , però també n’hi havia de l’Ametlla – de les escoles Els Cingles i el Bertí – , de Lliçà d’Amunt – l’escola Rosa Oriol- , de Lliçà de Vall – l’ escola Els Vinyals – i l’escola  Jaume Balmes que venia de més lluny, de Sant Feliu de Codines. S’han ajuntat més de 550 nens i nenes ballant… i els seus mestres també han ballat. És la primera trobada del projecte “FEM DANSA”. 

Hem patit un mica pel temps, a l’anar semblava que volia ploure i i era a peu!  Al final no ens hem mullat i s’ho han passat d’allò més bé. La tornada, amb previsió, han pujat a l’autocar que l’escola havia reservat.

Han ballat tan bé!! Heu fet assajos molt bons i per això la ballada ha estat tan lluïda .

Una experiència per repetir i de la qual han pogut gaudir també un membre de cada família de balladors i balladores, ja que l’aforament era limitat. Moltes gràcies  per la vostra assistència.

Enhorabona a tothom que hi ha participat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>