El molí de la Llavina 4t

Ahir vam visitar el molí de la Llavina, a Centelles. Aquesta excursió està relacionada amb dos dels projectes que es desenvolupen a 4t aquest curs: “Energia, invents i màquines” i “El Montseny a l’escola”. Per una banda, vam poder conèixer i veure el funcionament d’un molí accionat per l’aigua de les basses tal com ho ha fet durant centenars d’anys (és un dels pocs molins fariners en funcionament a Catalunya). Per l’altra, vam seguir investigant la qualitat de l’aigua (en aquest cas de la riera Blanca) observant l’entorn i la fauna que hi viu per descobrir quines són les condicions òptimes perquè hi pugui viure el tritó del Montseny.

Aquests van ser els objectius pedagògics de la sortida, però a tota excursió cal afegir-hi, també, els objectius lúdics i de cohesió de grup. A les fotos veureu de seguida que els nens i les nenes van gaudir molt de l’entorn i de les possibilitats que dona el joc lliure a la natura, i del fet de poder compartir aquesta experiència amb els companys i les companyes de 4t A i 4t B.

En aquest enllaç podeu veure les fotos: El molí de la Llavina

En aquest enllaç podeu accedir a la pàgina web del molí per si és del vostre interès: www.molidelallavina.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>