Els fruits carnosos de la tardor!

Educació Infantil aprofita les últimes setmanes de novembre per fer experimentacions amb els fruits carnosos de la tardor.

El raïm  i la magrana han estat els fruits treballats aquestes últimes setmanes.

Amb el raïm hem  separat la polpa de la pela, hem comptat quantes llavors i pot haver en cada gra de raïm, l’hem aixafat per treure el suc i per acabar hem fet vi ranci.

Ha estat una experiència molt enriquidora! fes clic sobre les imatges per veure més fotografies.

                                  P3 A                         P3 B                                    P5 A                  P5B                                   P5C

 

 

 

El treball del nom a P4.

Els nens i les nenes de P4 s’endinsen en el món de la lecto-escriptura a través del treball del nom.

A través de la creació d’unes caixes ben originals i divertides confegim, repassem i llegim els propis noms i els dels companys.

Està sent una aprenentatge molt engrescador!

Fes clic sobre les imatges per veure més fotos!

 

P4 B (  ELS COALES)

P4 A ( ELS GATS)

Treballem la Tardor!

Ja ha arribat la tardor i els nens i les nenes d’infantil treballen a través de l’experimentació i la manipulació per descobrir els elements naturals més característics d’aquesta estació.

Feu clic sobre les imatges i descobriu tot allò que anem fent!

 

P3 A ( ELS POLLETS) P3 B ( ELS CONILLS) P4 A ( ELS GATS) P4 B ( ELS COALES)

Ens visita la Ratoliva!

Benvolgudes famílies!

El passat dijous 5 de novembre ens va visitar la Ratoliva a les classes de P3. Ens va engrescar a llegir contes i fer ús de la biblioteca de la nostra ciutat per descobrir noves aventures a través dels contes.

Ens ho vam passar genial!

 

Fes clic sobre la imatge per veure totes les imatges!

La Castanyada a 4rt

El divendres 30 d’octubre, els alumnes de 4rt van rebre un missatge misteriós que els convidava a resoldre les proves d’un room scape ambientat en la Castanyada/ Halloween. Vestits de castanyeres i castanyers, van resoldre amb èxit els enigmes repartits per la seva aula i van aconseguir guanyar… Llegeix més»

Projecte 4rt A: Canvi climàtic

La classe de 4t A hem acabat el projecte que vam començar el curs passat. Un projecte que el vam realitzar principalment a les àrees de valors i de naturals. Després de triar el nom/títol del projecte, vam decidir portar notícies sobre el canvi climàtic que anàvem llegint d’un en un. Quan teníem moltes notícies sobre aquesta temàtica les vam separar per blocs, i vam fer grups d’experts sobre aquests blocs i subtítols del cavi climàtic (animals, zona de baixes emissions, temporals, què és i com ens afecta). Al final vam decidir fer un vídeo per ensenyar el nostre treball i mostrar a les famílies la nostra producció. Esperem que us agradi!

Halloween Cicle Inicial

2N
TOT I AQUEST CURS TAN ESTRANY, ELS ALUMNES DE 2N HEM CELEBRAT DURANT AQUESTA SETMANA HALLOWEEN.
HO HEM FET D’UNA MANERA DIFERENT A ALTRES CURSOS, PERÒ ENS HO HEM PASSAT D’ALLÒ MÉS BÉ!
AQUÍ HO PODEU VEURE!
 
TRICK OR TREAT,
SMELL MY FEET,
GIVE ME SOMETHING GOOD TO EAT!
IF YOU… Llegeix més»

LA PRIMERA SESSIÓ DE PSICO DE P5 A

LA PRIMERA SESSIÓ DE PSICO D’AQUEST CURS HA SIGUT MOLT ESPECIAL, JA TENIEM TOTS MOLTES GANES DE COMENÇAR.

HEM ESTRENAT ESPAI I LA VERITAT ÉS QUE HA ANAT MOLT BÉ, HEM RECORDAT NORMES, HEM JUGAT AL JOC DE LES CADIRES PERÒ AMB ELS CERCLES I DESPRÉS JOC LLIURE…

JA TORNEM A TENIR GANES DE QUE SIGUI LA SETMANA VINENT!!!!!.

Les matemàtiques manipulatives DE P5 A!

APROFITANT QUAN ESTEM MIG GRUP A LA CLASSE, L’ALTRE MIG GRUP ESTÀ A INFORMÀTICA, UTILITZEM EL MATERIAL MANIPULATIU PER TREBALLAR LES MATEMÀTIQUES, AQUESTA SETMANA HEM FET SERIACIONS, LA MAJORIA DE NOSALTRES ENS LES HEM INVENTAT!!! HA SIGUT UNA ESTONA MOLT DIVERTIDA I AMB GANES DE SEGUIR INVENTANT MENTRE APRENEM.

MIREU QUE BÉ HO PASSEM!

FES CLIC SOBRE LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS!