On és el Tió?

Els nens i nenes de Cicle Inicial hem viscut un final de trimestre ple d’emocions. La nostra cantada de nadales virtual, l’arribada de la bústia de l’Eliseu i sobretot el nostre Tió.

Quan hem tornat del pati hem vist que el Tió no hi era. On podia ser?

Hem decidit sortir a buscar-lo seguint una oloreta molt estranya.

Sabeu on s’amagava?

Si voleu veure més fotos cliqueu a 1rA, 2nA, 2nB, 2nC.

 

LA LLUNETA

Sabeu qui ens ha visitat aquesta setmana? La Lluneta! És l’amiga de la Ratoliva. Ens ha regalat llibres nous i ens ha fet un tastet de les històries que es guarden dins d’aquests contes, quina emoció!
Gràcies per la visita Lluneta, llegirem els contes que ens… Llegeix més»

JA HA VINGUT EL TIÓ!

Aquest matí quan hem entrat al vestíbul ens hem endut una bona sorpresa!
El tió estava amagat darrera d’unes cadires. Els nens i nenes ens hem posat molt contents quan l’hem vist. Ara és petitet, i li hem de donar molt de menjar per tal que… Llegeix més»

Cuinem?

A cinquè preparem una recepta en grup. Triem el plat d’entre un grapat de llibres de cuina. Llencem el dau per saber per a quants comensals hem de cuinar. A partir d’aquí calculem les quantitats i adaptem els ingredients. Fem la llista de la compra tot fullejant les ofertes dels catàlegs dels súpers… I si alguna cosa no hi surt doncs a la seva pàgina web que hi anem a buscar-ne el preu. De recursos en tenim una pila!! Calculem el preu total de la compra i ara ja només queda posar-nos-hi… Això ja cadascú a casa seva… Mmmm

Cliqueu a la foto per veure’n més

 

Els fruits carnosos de la tardor!

Educació Infantil aprofita les últimes setmanes de novembre per fer experimentacions amb els fruits carnosos de la tardor.

El raïm  i la magrana han estat els fruits treballats aquestes últimes setmanes.

Amb el raïm hem  separat la polpa de la pela, hem comptat quantes llavors i pot haver en cada gra de raïm, l’hem aixafat per treure el suc i per acabar hem fet vi ranci.

Ha estat una experiència molt enriquidora! fes clic sobre les imatges per veure més fotografies.

                                  P3 A                         P3 B                                    P5 A                  P5B                                   P5C

 

 

 

El treball del nom a P4.

Els nens i les nenes de P4 s’endinsen en el món de la lecto-escriptura a través del treball del nom.

A través de la creació d’unes caixes ben originals i divertides confegim, repassem i llegim els propis noms i els dels companys.

Està sent una aprenentatge molt engrescador!

Fes clic sobre les imatges per veure més fotos!

 

P4 B (  ELS COALES)

P4 A ( ELS GATS)

Treballem la Tardor!

Ja ha arribat la tardor i els nens i les nenes d’infantil treballen a través de l’experimentació i la manipulació per descobrir els elements naturals més característics d’aquesta estació.

Feu clic sobre les imatges i descobriu tot allò que anem fent!

 

P3 A ( ELS POLLETS) P3 B ( ELS CONILLS) P4 A ( ELS GATS) P4 B ( ELS COALES)

Ens visita la Ratoliva!

Benvolgudes famílies!

El passat dijous 5 de novembre ens va visitar la Ratoliva a les classes de P3. Ens va engrescar a llegir contes i fer ús de la biblioteca de la nostra ciutat per descobrir noves aventures a través dels contes.

Ens ho vam passar genial!

 

Fes clic sobre la imatge per veure totes les imatges!