Setmana de la ciència

A l’escola el Bosc donem molta importància al treball en l’àmbit de les ciències. Ens formulem preguntes ,fem hipòtesis, les comprovem i busquem explicacions. Els infants a partir d’aquestes preguntes i de les experiències científiques adquireixen un pensament propi i desenvolupen una mirada crítica cap als problemes que poden sorgir en els seu entorn.

La ciència és present sempre a l’escola però encara més durant la setmana de la ciència on els infants trien els experiments que volen realitzar i els preparen per poder mostrar-los a la resta de companys i companys.

La velocitat dels cotxes baixant per una rampa i què fa que corrin més o menys, la tensió superficial que sembla màgia , o com el foc pot fer buidar un llac d’aigua. Aquests i altres experiments van realitzar els infants de l’escola durant la setmana de la ciència. Tothom va gaudir molt d’aquestes jornades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>