III Premis Món Rural- categoria Patrimoni Rural

L’Escola El Bosc de Mont-ral ha guanyat un primer premi en els III Premis de Món Rural, en la categoria patrimoni rural- micropobles. El nostre projecte guanyador s’ha basat en el re-obriment de l’escola rural i els seus efectes en el desenvolupament local del Municipi, com fem xarxa amb les diverses entitats i associacions locals per aconseguir tenir implicat i dinamitzat el municipi i escola.

Aquesta tarda hem anat a recollir el premi en un acte que s’ha organitzat a la Caixaforum de Girona, amb la presència de la l’Hble, Consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, l’escriptor Martí Gironell, amb el Director de la Fundació del Món Rural Marc Riera i amb la presidenta de l’Associació Catalana de Micropoble, Carme Freixa.
Des de l’escola agraïm que l’Alcalde del nostre municipi , Xavi Pagès ens hi hagi acompanyat.

Estem especialment contentes de rebre aquest premi i aquest reconeixement. Un regal que hem obtingut amb l’acompanyament de tots/es vosaltres!!!
Avui ens quedem amb les paraules de la Consellera: sense el món rural no hi ha demà, sempre hi ha un món rural que batega i està viu! cal empoderar-lo i reivindicar-lo! Un món rural que generi oportunitats socials, educatives i laborals.

https://www.youtube.com/watch?v=gs4LIkDZa8w&feature=youtu.be 

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>