On som

 

Viladecavalls és un municipi del Vallès Occidental, que limita amb Terrassa, Vacarisses, Ullastrell, Olesa de Montserrat i Abrera.

El municipi ha tingut un creixement de població d’una manera força ràpida; als anys 70 comptava amb uns 1000 habitants, i a mitjans dels 90 ja en tenia 4800.
Actualment compta amb 7480 (2018) habitants, repartits en els diferents nuclis: Nucli Antic, la Planassa, Can Tries, Sant Miquel de Guanteres, Can Corbera, Can Turu, La Tendera, el Molinot i Can Pepet.

El patró de Viladecavalls és Sant Martí, i per tant, se celebra la Festa Major d’hivern per aquesta data, l’11 de novembre. La Festa Major d’estiu és el segon cap de setmana de juliol, i és també durant el juliol, quan els diferents barris celebren les seves Festes Majors particulars.

A part, durant l’any, a Viladecavalls es celebren altres festivitats i actes com l’11 de setembre, Santa Cecília, patrona de la música, cavalcada de Reis, Sant Jordi, espectacles infantils, cicle de concerts i teatre, cinema a la fresca…

 

BENVINGUTS A VILADECAVALLS!