Cicle Superior: Comencem a posar “fil a l’agulla” del nostre Projecte…

Cicle Superior: Comencem a posar “fil a l’agulla” del nostre Projecte…

Seguint amb el Tema del curs anterior, la Vila de Llívia, pensem entre tots quines coses és podrien millorar en el nostre poble. Iniciem el projecte, fent una pluja d’idees generals que recollim a la pissarra: – Propostes de millora per al Parc de Sant Guillem ( Arreglar tobogan gran, Skate park, WCs oberts, gronxadors…espai “nens grans”…etc), millorar els carrers del poble, les obres de l’escola nova i moltes altres coses que han anat sorgint. Després, ens plantegem si la gent d’una altra franja d’edat pensarà com nosaltres…i per esbrinar-ho decidim entrevistar a les famílies (pares, mares, avis). Fem un buidatge conjunt de la informació. I, per últim, tenim la pensada de sortir a preguntar a la gent del poble (comerciants i vianants) per recollir un registre més gran de propostes. I, dit i fet! Avui hem sortir pels carrers a passar una “mini-enquesta” que per grups havíem elaborat. La gent ha col·laborat força i al principi ens ha costat una mica explicar que estàvem fent i per a què necessitàvem que ens responguessin a preguntes, però després ja hem agafat rodatge i tot ha anat molt bé.

El següent pas serà fer un buidatge de tota la informació i una mena d’estadística sobre els temes que més han sortit…i després haurem de pensar la manera de fer arribar totes a questes propostes a l’Ajuntament de la Vila. Ens queda molta feina per endavant!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>