25è aniversari del nou edifici

Aquest curs escolar, l’edifici està d’aniversari! Celebra els seus 25 anys d’existència.

Al seu dia, i encara en l’actualitat, l’edifici de l’escola Guillem Isarn ha estat una referència arquitectònica de la comarca, per on han passat promocions i promocions d’alumnes. Per aquest motiu, aquest curs hem volgut retre un petit homenatge a aquest 25è aniversari i els nens i nenes de l’escola han produït un himne: “Es diu Guillem Isarn”. Així hem volgut anomenar l’hime on han participat tots els alumnes, des de P3 fins a 6è, impulsat pels mestres de música David i Àngels, a qui els hi volem agrair tot l’esforç i expertesa que hi han dipositat.

Avui ha vingut la premsa per a difondre aquest esdeveniment i aquí us volem deixar algunes fotografies per il·lustrar aquest gran dia per l’escola.

(Properament anirem penjant més fotos i els links que ens portaran a la notícia del Diari Segre, de TV Lleida i Ràdio Tàrrega).

LLETRA

Es Diu Guillem Isarn by Escola Guillem Isarn on Scribd

ÀUDIO

FOTOS i VÍDEOS

https://photos.app.goo.gl/xsGc38sRMoZvDY977

RECULLS DE PREMSA

Diari Segre: https://photos.app.goo.gl/wFjm8bzaxZQRAyUR6

Comarques de Ponent: https://photos.app.goo.gl/sT1gy5vdRuhwn2Vy7

TV Lleida: https://urgelltv.cat/ca/turisme/urgelltv/destacada/48168/lescola-de-la-fuliola-estrena-himne-per-celebrar-el-25e-aniversari-de-ledifici-actual/3207.html

Ràdio Tàrrega: https://alacarta.radiotarrega.cat/programs/aquialoest/radiotarrega_podcast_16484

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>