8 M – Dia internacional de la dona
08/03/23En els feminismes, tot és començar!… Llegeix més»
En els feminismes, tot és començar!… Llegeix més»
Moltes de les begudes espirituoses més importants i conegudes del món envelleixen en recipients de fusta, generalmente roure. La importància del procés de maduració en fusta fa que en alguns casos, com per exemple el whisky/whiskey o el brandi, sense la maduració dins bota… Llegeix més»
En aquesta jornada es donarà a conèixer la riquesa natural del nostre territori vitivinícola, ja que la biodiversitat que l’envolta, també pot ser un índex de qualitat per als nostres productes.… Llegeix més»
L’escola ha estat la seu de la jornada anual sobre la sostenibilitat que cada any organitza el Servei de Formació Agrària… Llegeix més»
Aquest curs vol resoldre com abordar la fertilització dels sòls des de les bases de l’Agricultura Regenerativa, donar eines de seguiment del cultiu, gestió i planificació d’una vinya.… Llegeix més»
Aquest curs pretén introduir i assentar les bases i coneixements necessaris per a poder desenvolupar una viticultura respectuosa amb el medi ambient i sostenible, seguint els criteris en que es basa l’agricultura ecològica.
Alguns continguts del curs són:
Ja tenim la imatge dels vins joves 2023 de l’escola!. Vols saber quina és?… Llegeix més»
Coneix els propers cursos de Formació contínua de 2023… Llegeix més»
Aquest curs està destinat a aquells treballadors que volen perfeccionar la seva tècnica i entendre, amb més profunditat, les reaccions en el temps del cep; destinat a persones relacionades amb el sector agrari, en especial a operaris i productors agrícoles i a persones que… Llegeix més»