TPVescola, Nou sistema telemàtic de Pagaments Escolars

Benvolgudes Famílies,

Aquest inici de curs estrenem  nou sistema telemàtic de pagaments. Aquest nou sistema us permetrà pagar les quotes de material, sortides, colònies, quota de l’AMPA, Acollida matinal, Casal, Extraescolars, etc.

 

El sistema TPVESCOLA, us permetrà fer qualsevol gestió de pagaments escolars, de manera física, a través d’un caixer situat al edifici de Direcció. De manera virtual, a través d’internet, des de la pàgina web: http://www.tpvescola.com o a través del mòbil, per l’app: tvpescola (disponible per a Android) que us podeu descarregar de forma gratuïta des de la carpeta -play Store-.

 

D’aquesta manera l’escola i les famílies disposen de tot el control ja que no cal donar comprovants conforme s’han fet els pagaments i no cal passar-se hores comprovant extractes bancaris, perquè el sistema informa en temps real de l’estat de qualsevol pagament.

 

Cada alumne/a tindrà una targeta magnètica, amb un número d’usuari de 8 dígits, que surt  a la targeta. La contrasenya és: zx1234 i us permetrà accedir al sistema de pagaments virtuals. Podreu operar amb qualsevol tarjeta de dèbit o crèdit de qualsevol entitat bancaria. Així mateix a qualsevol hora del dia i dispositiu: ordinador, mòbil o tauletes.

Aquí teniu un vídeo molt il.lustratiu de com fer servir el caixer de l’escola i l’aplicació d’internet.

 

Qualsevol dubte us podeu adreçar a l’Administrativa o a la Secretària de l’escola.

La Direcció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>