PROJECTE “SOM LA CLASSE DELS ESQUIROLS”

Aquest primer trimestre els nens i nens de P4 i P5 hem treballat el projecte del nom de la clase: ELS ESQUIROLS.

A l’inici de curs a la classe vam estar mirant diferents hàbitats (la granja, el bosc, la selva, el mar,…) en videos i revistes, i els animals que hi podiem trobar en cadascun d’ells. 

Vam fer llistats d’animals i van anar triant els que més els hi agradaven, la consigna era: Quin és el teu animal preferit?. A partir de moltes converses, van realizar una pluja d’idees del que en sabiem i si eren animals del nostre entorn o no,… Finalment, vam decidir fer votacions de les quals va sorgir el nostre projecte: ESQUIROLS.

El primer pas va ser una posada en comú d’allò que en sabien i veure que els hi agradaría saber, i a partir d’aquí hem anat aprenent progressivament moltes coses d’aquest animal. L’àrea de coneixement del medi és la que ens ha guiat en la investigació, però amb les activitats tan diverses que hem fet també hem treballat el llenguatge, matemàtiques, plàstica, les TAC,….

Aquí teniu un petit reportatge de fotos de les activitats que hem fet aquest primer trimestre al projecte dels esquirols.

GALERIA D’IMATGES