Els efectes del llevat

Un dels alumnes de la classe dels microorganismes ens va portar un llibre molt interessant que recull contes sobre microbis. La lectura és molt amena i a la vegada molt profitosa, per tant molt recomanable!

A la classe de quart, cada setmana, aprofitem l’hora de lectura lliure per dedicar una estona a cadascun dels relats que ofereix. Amb la lectura d’un d’aquests, vam descobrir que el llevat és un fong microscòpic molt important en la fermentació dels hidrats de carboni. És per això que vam voler comprovar, de primera mà, quins són els seus efectes. I ho vam fer d’una manera molt senzilla, vam realitzar magdalenes, unes amb llevat i d’altres sense. Mireu, per vosaltres mateixos, els resultats…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>