ESPECIALISTES CI

A Cicle Inicial el concepte de Psicomotricitat evoluciona a Educació Física. En el transcurs del primer curs, els infants realitzen dues sessions setmanals. Concretament, una hora es dedica a natació i l’altra a fer educació física a l’escola. La sessió de natació es duu a terme durant l’horari escolar, i tant les mestres com el Tomàs els hi acompanyem a Can Caralleu. El mestre d’E.D. acompanya els alumnes durant tota l’activitat, assegurant-se del seu benestar fins al retorn a l’escola, juntament amb els monitors de l’espai migdia. Pel que fa al segon curs, aquest realitza, un cop a la setmana, una sessió llarga d’educació física.
Convé destacar que els dies d’educació física els infants han de venir a l’escola amb un pantaló blau, una samarreta blanca i calçat esportiu. A més, amb l’objectiu d’iniciar els infants amb els hàbits d’higiene, els nens i les nenes han de portar una tovalloleta i roba de recanvi (pantaló i samarreta).

Pel que fa a la música, els infants del Cicle Inicial gaudeixen amb l’Òscar d’una sessió dedicada a experimentar la música mitjançant la veu, el moviment, l’expressió corporal i la creativitat. Concretament, els infants de 1r tenen l’oportunitat d’assistir a una audició al Palau de la Música i participar en la cantata de “La fàbrica de colors”, una experiència única en què, juntament amb altres escoles, protagonitzen un concert. Pel que fa als estudiants de 2n, participen en projectes com “La Clika” i “Dansa Ara”. Aquest últim pretén fomentar el desenvolupament de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.

Quant a la llengua anglesa, l’Anna se centra a promoure la comunicació oral en anglès a través de contes, daily rutines (com el temps, la data, etc.), cançons, jocs i suports audiovisuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>